21 Mar 2016

İç Donanım Sürücülerini Monte Etmek



İç Donanım Sürücülerini Monte Etmek


Anakart üzerindeki genişleme yuvarlarına takılan kartlara iç donanım kartları denir . Önceleri anakartlar üzerindeki slotların sayısı çok olurdu. Günümüzde ise onboard teknolojisinin gelişmesiyle daha az genişleme yuvasına ihtiyaç duyulmasına sebep oldu.



İç donanım sürücüleri ekran kartı ,Ses kartı,Ethernet Kartı, Fax-Modem Kartı ve TV Kartlarıdır.Ses kartları ve Ethernet kartları günümüzde genellikle anakart üzerinde tümleşik şekilde gelmektedir. Bilgisayarda tümleşik olarak gelmeyen donanım kartları anakarttaki genişleme yuvası sayısının müsaade ettiği kadar eklenebilir. Ekran ve Ses Kartlarını Monte etmek için öncelikle Kasa üzerinde kartın takılacağı slotun kapağı çıkartılır.Kart Slota Doğru bir şekilde yerleştirir ve en son karta bastırılarak yerine oturması sağlanır. Eğer takılacak bir slotunuz kalmamışsa USB portlarından harici olarak ekleyebilirsiniz.
staj defteri örneği,staj dosyası örneği,staj dosyası örnekleri,staj dosyası,staj defteri,staj yerleri,staj başvurusu,stajyer,staj dosyası,staj defteri,staj başvurusu,staj yerleri,staj defteri örneği,staj raporu,stajyer,stajdosyasi.com
staj dosyası .com

1 yorum: